Over Petra Streng

Met vallen en opstaan heb ik mijn werkende leven vormgegeven. Ik heb hard gewerkt om te voldoen aan vermeende verwachtingen van anderen én van mezelf. En ik heb gezocht op welke plek ik echt tot mijn recht kwam.

Ik ben projectleider geweest bij diverse organisaties. Rond 2000 was er al een innerlijke roep voor een ander pad. Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van coaching. Mijn innerlijke hindernissen en beperkende overtuigingen hielden me echter in het werk waar ik al jaren in zat.

Een paar jaar geleden kreeg ik een burn-out. Dit voelde voor mij als een roep van mijn ziel. Ik werd me bewust dat meer en sneller niet het antwoord was op iets wat van binnen om aandacht vroeg. Ik kwam tot stilstand en pas toen liet ik toe om te voelen én te volgen wat ik echt wilde.

Met de opleiding tot bezielend loopbaanbegeleider bij Hoogendijk Coaching & Opleiding zette ik de volgende stap. Mensen begeleiden zodat ze werk vinden waarbij ze voelen ‘hier hoor ik, hier kom ik tot mijn recht’.

Ik gun het jou zo om te doen wat ik jaren niet heb gedurfd. Je eigen koers volgen.

Wil jij dat, ga dan met me mee op pad.

Ik houd ervan om jou door het stellen van essentiële vragen en het bieden van inzichtgevende werkvormen te brengen bij jouw verlangens zodat je deze kunt verwezenlijken. Mogelijk gaan we ook de natuur in omdat die sterk ondersteunend kan werken in je proces.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil graag contact opnemen